• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zomer VvE Beheer richt zich op allround en totaal VvE beheer. Vanuit onze kantoren bedienen wij uw VvE en zijn wij altijd in de buurt.

Bij Zomer VvE Beheer bent u gegarandeerd van een actuele en inzichtelijke administratie en wordt uw gebouw perfect onderhouden. De reglementen en wetgeving vormen samen met een persoonlijke en betrokken werkwijze de basis van het beheer, waarbij één vast contactpersoon al uw werk uit handen neemt.

 

Zomer VvE Beheer heeft kantoren in de volgende steden:

Vanuit ons kantoor in Amsterdam beheren wij VvE's in de gemeente Amsterdam en omgeving zoals o.a. Amstelveen, Badhoevedorp, Haarlem, Hoofddorp, Weesp en Zaandam.

Vanuit ons kantoor in Deventer beheren wij VvE's in Deventer en de nabije omgeving zoals o.a. Gemeente Olst-Wijhe, Voorst, Rijssen-Holten, Apeldoorn en Zutphen.

Ons kantoor in Eindhoven kan ook gebruikt worden als vergaderlocatie voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Wij beheren vanuit deze locatie al onze VvE’s uit Zuid Nederland o.a. Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Valkenswaard, Weert, Roermond, Venray, Venlo, Deurne, Nuenen, Geldrop, Bladel, Oss, Gemert, Son en Breugel, Brandevoort, Veldhoven, Boxtel, Oirschot en Tilburg, Veldhoven, Weert, Tilburg, Boxtel en Oirschot. 

Wilt u het beheer van uw Vereniging van Eigenaars uitbesteden? Vanuit ons kantoor in Harderwijk beheren wij VvE's in o.a. Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten, Nijkerk, Elburg, Barneveld, Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Lelystad.

Wilt u het beheer van uw Vereniging van Eigenaars uitbesteden? Vanuit ons kantoor in Rotterdam beheren wij VvE's in geheel Rotterdam (regio Rotterdam-Rijnmond) en in de provincie Zuid-Holland zoals o.a. Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Delft, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse, Brielle, Voorburg en Zoetermeer.

Wilt u het beheer van uw Vereniging van Eigenaars uitbesteden? Vanuit ons kantoor in Scherpenzeel beheren wij VvE's in de gehele regio Midden-Nederland.

Wilt u het beheer van uw Vereniging van Eigenaars uitbesteden? Vanuit ons kantoor in Tiel beheren wij VvE's in geheel Midden-Nederland.

Wilt u het beheer van uw Vereniging van Eigenaars uitbesteden? Vanuit ons kantoor in Utrecht beheren wij VvE's in de hele stad en provincie Utrecht.

Wilt u het beheer van uw Vereniging van Eigenaars uitbesteden? Vanuit ons kantoor in Wageningen beheren wij VvE's in Ede, Veenendaal, Wageningen, Arnhem en nabije gemeentes zoals o.a. Wijchen, Beuningen, Renkum en Bennekom.

Bent u voor uw Vereniging van Eigenaars op zoek naar een betrokken beheerder in een van deze plaatsen of in de regio neem dan direct contact op of vraag online een offerte aan.