• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg


Beheer VvE uitbesteden

Zomer VvE beheer is een relatief nieuw bedrijf, maar beschikt over jarenlange ervaring in het beheer van vastgoed voor VvE’s. Zomer VvE beheer is opgericht door vier zeer ervaren beheerders en heeft als doelstelling het leveren van hoogwaardige, persoonlijke dienstverlening aan lokale VvE’s voor een concurrerend tarief. De VvE werkzaamheden worden met de grootste zorg uitgevoerd en zijn hierdoor in betrouwbare handen.

Financieel / administratief beheer, technisch beheer of renovaties? Wij kunnen het als los of als volledig beheer totaalservice verzorgen. Bij het beheer van een Vereniging zoeken wij voortdurend naar verbeteringen en kostenbesparingen op het gebied van klein en groot onderhoud, beheer, collectiviteit en de uitvoering van het MeerJarenOnderhoudsPlan. Tijdens de vergadering wordt besloten of onze voorgestelde wijziging ook daadwerkelijk plaatsvindt. Wij geven openheid van zaken waardoor de controle over het beleid en de ontwikkelingen bij de Vereniging blijft.

Denkt u erover om het VvE beheer uit te besteden neem dan contact op met Zomer VvE beheer, de echte ontzorger met VvE totaalservice in een transparante vorm en met persoonlijke aanpak.