• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De beheerders

Zomer VvE Beheer werkt met een allround beheer principe, waarbij de verschillende beheertaken door één vaste medewerker worden uitgevoerd. Dus geen verschillende afdelingen die langs elkaar communiceren.

De beheerders van Zomer VvE Beheer zijn breed onderlegd in alle disciplines van het VvE beheer. Eén vast contactpersoon, de expert die voor u aan de slag gaat, weet alles van het gebouw en dit kan toelichten op de algemene ledenvergadering. Korte lijnen en snelle communicatie dus om de lopende zaken snel en adequaat op te pakken en af te handelen. Zomer VvE Beheer gaat zeer flexibel om met het maken met voor uw VvE specifieke maatwerkafspraken.

De beheerders van Zomer VvE Beheer zijn tevens ondernemer in het bedrijf, waardoor zij extra betrokken zijn en net dat stapje harder lopen voor uw VvE. Wij hanteren daarom in het eerste jaar dan ook geen opzegtermijn.

Onze beheerders:

 Winand Kampen

Winand is sinds 2005 actief in het VvE beheer en geeft daarnaast ook opleidingen en trainingen op het gebied van VvE´s aan beheerders, woningcorporaties en beleggers. Als interim VvE beheerder heeft hij bij talloze VvE beheerders gewerkt.

 Gerco van Maanen

Gerco is sinds 2001 actief in het VvE Beheer en heeft ervaring als zowel VvE beheerder als vertegenwoordiger van woningcorporaties bij VvE´s. Ook heeft hij ervaring in het splitsen van gebouwen bij projectontwikkelaars en heeft een passie voor het juridisch aspect van de VvE.

Koos Valkenier Koos Valkenier

Koos is sinds 2008 actief in het VvE Beheer en heeft zowel ervaring als VvE Beheerder als in de rol van projectleider bij groot onderhoud en renovaties vanwege zijn achtergrond en interesse in de bouwkundige en installatietechnische aspecten van het gebouw.

 Menno de Laat

Menno is sinds 2014 actief in het VvE beheer en heeft als interim-VvE beheerder voor diverse opdrachtgevers beheertaken uitgevoerd. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het adviseren van kopers en woningcorporaties over koopconstructies met bijzondere voorwaarden.

 Vincent Langenberg

Vincent is sinds 2018 actief bij Zomer VvE beheer en is een ervaren projectmanager gespecialiseerd in bouwkundige beveiligingen en installaties. Daarnaast is hij als interim werkzaam binnen de VvE branche voor diverse opdrachtgevers. 

Regina Mulder

Regina is sinds 2015 actief in het VvE Beheer en heeft ervaring als zowel VvE Beheerder als Financieel Beheerder. Daarnaast heeft zij in de rol van teamleider service en onderhoud bij een onderaannemer ervaring opgedaan in onderhoud en renovaties van appartementencomplexen.

Rob Mulder Rob Mulder

Rob is sinds 2019 actief bij Zomer VvE Beheer en heeft veel ervaring als projectmanager bij nieuwbouw, groot onderhoud en renovaties. Met zijn bouwkundige achtergrond is hij daarnaast werkzaam voor diverse opdrachtgevers.

Laura van Kampen

Laura is sinds 2007 actief in het VvE Beheer en is in oktober 2021 bij Zomer VvE beheer gestart als allround VvE Beheerder. Daarnaast is zij persoonlijk gecertificeerd VvE-Beheerder en heeft een brede ervaring opgedaan door op verschillende afdelingen in het VvE-Beheer te hebben gewerkt.

Michel Tuinstra

Michel is sinds 2009 actief in het VvE Beheer en in januari 2022 gestart bij Zomer VvE Beheer. Naast het doorlopen van verschillende functies, werkzaamheden binnen het VvE Beheer heeft Michel een technische achtergrond binnen de bouw- en vastgoedbranche. Zijn ervaringen variëren van het splitsingstraject tot de reguliere beheerwerkzaamheden.

Monica Werkman

Monica is in 2014 gestart als VvE beheerder bij een groot beheerkantoor en is een aantal jaren geleden persoonlijk gecertificeerd beheerder geworden. Sinds november 2022 is zij actief bij Zomer VvE beheer. 

 Dewi La Croix

Dewi is sinds 2009 actief in het VvE Beheer en is een ervaren VvE Beheerder. Zij is in november 2022 gestart bij Zomer VvE Beheer. Daarnaast is zij werkzaam als interim binnen de VvE branche voor diverse opdrachtgevers.

 

SKW gecertificeerd VvE Beheerder (BRL5016)

De beheerders van Zomer VvE Beheer beschikken over jarenlange ervaring in  het VvE beheer. Zomer VvE Beheer heeft haar kwaliteitssysteem laten certificeren door SKW Certificatie en beschikt daarmee over de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden in de branche.

Certificering betekent dat de werkwijze van Zomer VvE Beheer jaarlijks door SKW Certificatie gecontroleerd wordt. Deze controle vindt plaats op basis van de beoordelingsrichtlijn BRL5016, waarin de kwaliteitseisen voor een VvE beheerder vastliggen. Anders dan bij een ISO certificering gaat het daarbij niet alleen om de vraag of alle procedures netjes beschreven zijn, maar ook om de vraag of dat tot een goed beheerproduct leidt. Het geeft een extra waarborg dat Zomer VvE Beheer de dienstverlening vormgeeft met concrete kennis van de wet, de splitsingsakte, het reglement van de VvE en de bouwkundige staat van het gebouw en dat de beheerders in deze ook deskundig zijn.

 

24/7 inloggen met Twinq

Alle eigenaren kunnen inloggen op hun persoonlijke pagina, waar zij allerhande algemene informatie over de VvE kunnen downloaden (splitsingsakte, HR, MJOP, notulen etc.), maar ook hun specifieke aandeel in het VvE vermogen voor de box 3 aangifte of hun persoonlijke debiteurensaldo in het geval van een betalingsachterstand kunnen inzien. Tevens kan het bestuur gebruik maken van een digitaal prikbord. De communicatie door Zomer VvE beheer vindt zo veel mogelijk digitaal plaats, maar het is geen probleem (en zonder extra kosten) om die eigenaren die geen beschikking hebben over een internetaansluiting per post te informeren.

 

Verzekeringen

Zomer VvE Beheer mag als aangesloten instelling van de AFM de VvE van dienst zijn op het gebied van verzekeringen. In samenwerking met Meijers Assurantiën hebben wij een verzekeringspakket samengesteld waar de klanten van Zomer VvE Beheer gebruik van kunnen maken. Dit verzekeringspakket wordt gekenmerkt door uitstekende voorwaarden en een zeer scherpe premie.