• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De beheerders

Zomer VvE Beheer werkt met een allround beheer principe, waarbij de verschillende beheertaken door één vaste medewerker worden uitgevoerd. Dus geen verschillende afdelingen die langs elkaar communiceren.

De beheerders van Zomer VvE Beheer zijn breed onderlegd in alle disciplines van het VvE beheer. Eén vast contactpersoon, de expert die voor u aan de slag gaat, weet alles van het gebouw en dit kan toelichten op de algemene ledenvergadering. Korte lijnen en snelle communicatie dus om de lopende zaken snel en adequaat op te pakken en af te handelen. Zomer VvE Beheer gaat zeer flexibel om met het maken met voor uw VvE specifieke maatwerkafspraken.

De beheerders van Zomer VvE Beheer zijn tevens ondernemer in het bedrijf, waardoor zij extra betrokken zijn en net dat stapje harder lopen voor uw VvE. 

Onze beheerders:

 Gerco van Maanen

Gerco is sinds 2001 actief in het VvE Beheer en heeft ervaring als zowel VvE beheerder als vertegenwoordiger van woningcorporaties bij VvE´s. Ook heeft hij ervaring in het splitsen van gebouwen bij projectontwikkelaars en heeft een passie voor het juridisch aspect van de VvE.

Koos Valkenier Koos Valkenier

Koos is sinds 2008 actief in het VvE Beheer en heeft zowel ervaring als VvE Beheerder als in de rol van projectleider bij groot onderhoud en renovaties vanwege zijn achtergrond en interesse in de bouwkundige en installatietechnische aspecten van het gebouw.

 Menno de Laat

Menno is sinds 2014 actief in het VvE beheer en heeft als interim-VvE beheerder voor diverse opdrachtgevers beheertaken uitgevoerd. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het adviseren van kopers en woningcorporaties over koopconstructies met bijzondere voorwaarden.

 Vincent Langenberg

Vincent is sinds 2018 actief bij Zomer VvE beheer en is een ervaren projectmanager gespecialiseerd in bouwkundige beveiligingen en installaties. Daarnaast is hij als interim werkzaam binnen de VvE branche voor diverse opdrachtgevers.

Laura van Kampen

Laura is sinds 2007 actief in het VvE Beheer en is in oktober 2021 bij Zomer VvE beheer gestart als allround VvE Beheerder. Daarnaast is zij persoonlijk gecertificeerd VvE-Beheerder en heeft een brede ervaring opgedaan door op verschillende afdelingen in het VvE-Beheer te hebben gewerkt.

Michel Tuinstra

Michel is sinds 2009 actief in het VvE Beheer en in januari 2022 gestart bij Zomer VvE Beheer. Naast het doorlopen van verschillende functies, werkzaamheden binnen het VvE Beheer heeft Michel een technische achtergrond binnen de bouw- en vastgoedbranche. Zijn ervaringen variëren van het splitsingstraject tot de reguliere beheerwerkzaamheden.

Monica Werkman

Monica is in 2014 gestart als VvE beheerder bij een groot beheerkantoor en is een aantal jaren geleden persoonlijk gecertificeerd beheerder geworden. Sinds november 2022 is zij actief bij Zomer VvE beheer. 

 Dewi La Croix

Dewi is sinds 2009 actief in het VvE Beheer en is een ervaren VvE Beheerder. Zij is in november 2022 gestart bij Zomer VvE Beheer. Daarnaast is zij werkzaam als interim binnen de VvE branche voor diverse opdrachtgevers.

Anthonie Krouwel

Anthonie is sinds 2023 beroepsmatig actief bij Zomer VvE Beheer. In de periode hiervoor heeft hij gewerkt bij een ander beheerkantoor in de functies teammanager en kantoordirecteur. Hij is zowel op financieel als beheergebied goed onderlegd en heeft daarnaast ook de nodige affiniteit met techniek. 

Charissa Plomp

Charissa is sinds 2008 actief in het VvE beheer en is een ervaren VvE beheerder en bestuurder. Zij is in februari 2024 gestart bij Zomer VvE beheer. Daarnaast is zij werkzaam als interim binnen de VvE branche voor diverse opdrachtgevers. Ook heeft zij ruime ervaring in het activeren van nieuwe VvE’s.