• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De beheerders

Zomer VvE Beheer werkt met een allround beheer principe, waarbij de verschillende beheertaken door één vaste medewerker worden uitgevoerd. Dus geen verschillende afdelingen die langs elkaar communiceren.

De beheerders van Zomer VvE Beheer zijn breed onderlegd in alle disciplines van het VvE beheer. Eén vast contactpersoon, de expert die voor u aan de slag gaat, weet alles van het gebouw en dit kan toelichten op de algemene ledenvergadering. Korte lijnen en snelle communicatie dus om de lopende zaken snel en adequaat op te pakken en af te handelen. Zomer VvE Beheer gaat zeer flexibel om met het maken met voor uw VvE specifieke maatwerkafspraken.

De beheerders van Zomer VvE Beheer zijn tevens ondernemer in het bedrijf, waardoor zij extra betrokken zijn en net dat stapje harder lopen voor uw VvE. Wij hanteren daarom in het eerste jaar dan ook geen opzegtermijn.

Onze beheerders:

 Winand Kampen

Winand is sinds 2005 actief in het VvE beheer en geeft daarnaast ook opleidingen en trainingen op het gebied van VvE´s aan beheerders, woningcorporaties en beleggers. Als interim VvE beheerder heeft hij bij talloze VvE beheerders gewerkt.

 Gerco van Maanen

Gerco is sinds 2001 actief in het VvE Beheer en heeft ervaring als zowel VvE beheerder als vertegenwoordiger van woningcorporaties bij VvE´s. Ook heeft hij ervaring in het splitsen van gebouwen bij projectontwikkelaars en heeft een passie voor het juridisch aspect van de VvE.

Koos Valkenier Koos Valkenier

Koos is sinds 2008 actief in het VvE Beheer en heeft zowel ervaring als VvE Beheerder als in de rol van projectleider bij groot onderhoud en renovaties vanwege zijn achtergrond en interesse in de bouwkundige en installatietechnische aspecten van het gebouw.

 Menno de Laat

Menno is sinds 2014 actief in het VvE beheer en heeft als interim-VvE beheerder voor diverse opdrachtgevers beheertaken uitgevoerd. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het adviseren van kopers en woningcorporaties over koopconstructies met bijzondere voorwaarden.

 Vincent Langenberg

Vincent is sinds 2018 actief bij Zomer VvE beheer en is een ervaren projectmanager gespecialiseerd in bouwkundige beveiligingen en installaties. Daarnaast is hij als interim werkzaam binnen de VvE branche voor diverse opdrachtgevers.

Regina Mulder

Regina is sinds 2015 actief in het VvE Beheer en heeft ervaring als zowel VvE Beheerder als Financieel Beheerder. Daarnaast heeft zij in de rol van teamleider service en onderhoud bij een onderaannemer ervaring opgedaan in onderhoud en renovaties van appartementencomplexen.